Website maken en landingspagina's uitbesteden?

Geef je zelf de rust die je verdient!

Website maken en landingspagina's uitbesteden?

Geef je zelf de rust die je verdient!
Ja, ik wil mijn website uitbesteden
Website maken

Ik maak jouw jouw website en regelen de techniek

Product lancering

Ik integreer de software voor jouw marketingfunnel

Academie opzetten

Wij  hier moet stukje bij

klant pijn text goes here

Kies voor meer vrijheid in je leven!

Teamwork, samen voor de winst, elkaar steunen, daar sta ik bekend om. Al van jongs af aan werk ik met team in de techniek. Ik heb zonnewagens gebouwd, internationale rookmelders getest en robotcellen geprogrammeerd, maar dit deed ik nooit alleen. Zonder een sterk team was dit nooit gelukt.

Techniek in je bedrijf heb je nodig om te kunnen groeien op die stabiele fundering. Als technische VA vul ik je team aan en zorg dat jij je technische zaken op order krijgt. Samen met jou je onderneming naar een hoger niveau tillen is wat mij motiveert!

Michael ten Den

AANPAKKER | ENERGIEK | MOTIVATOR

Ik werkte o.a. al voor:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nadelen van zelf doen

Voordelen van uitbesteden?

Ik zal even een paar voordelen van uitbesteden van je digitale technieken op een rijtje zetten. Dit zijn overigens niet zomaar beweringen maar feiten. Dit is namelijk waar ik me de afgeopen 2 jaar elke dag mee bezig heb gehouden:

Klaar om een praatje te maken?
Neem contact op